top of page

Завершено виїзні пролонговані курси підвищення фахової кваліфікації

керівників гуртків Києво-Святошинського району

  11-12 січня 2017 року КВНЗ КОР «Академія неперервної освіти» на базі Києво-Святошинського районного центру творчості молоді «Оберіг» було проведено третій (заключний) етап виїзних пролонгованих курсів підвищення фахової кваліфікації для 136 керівників гуртків Києво-Святошинського району. Зміст курсів було спрямовано на поглиблення знань слухачів і вдосконалення набутих умінь з національно-патріотичного, естетичного, екологічного, політехнічного виховання дітей та учнівської молоді, творчого са­мовдосконалення юного покоління засобами позашкільної освіти, упровадження компетентнісного підходу в освітню діяльність позашкіль­них навчальних закладів.

 

  Слухачі висловили подяку науково-педагогічним працівникам академії за комфортні умови проходження навчання, високий рівень проведення актуальних і змістовних занять попередніх етапів і презентували власні педагогічні ідеї та здобутки. У ході звітної науково-практичної конференції слухачами було окреслено перспективи розвитку позашкільної освіти Київщини в умовах реформування системи освіти держави, децентралізації та суспільних викликів; презентовано шляхи модернізації змісту гурткової роботи, сучасні технології, методи, форми навчання й виховання учнів засобами позашкільної освіти.

  Захист творчих проектів відбувся у формі  майстер-класів, під час яких було представлено авторські методичні системи і перспективний педагогічний досвід організації освітньої діяльності кращих гуртків, творчих об’єднань художньо-естетичного, еколого-натуралістичного, науково-технічного, туристсько-краєзнавчого, військово-патріотичного напрямів позашкільної освіти.

  Викладачі академії висловлюють подяку О.О. Лисенко, методисту з позашкільної освіти районного методичного центру, педагогічному колективу Києво-Святошинського районного центру творчості молоді «Оберіг» (директор Н.І. Скакодуб), керівникам та методичним службам позашкільних навчальних закладів району за партнерську допомогу, якісний управлінський та інформаційно-методичний супровід курсового навчання, а слухачам бажають творчих успіхів і мистецьких здобутків у подальшій професійній діяльності!

bottom of page