top of page

Вітаємо з перемогою у Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності

«Джерело творчості 2018»!

   Вітаємо Валерія Миколайовича Пантюшенка, методиста з патріотичного виховання Центру творчості дітей та юнацтва «Соняшник» Білоцерківської міської ради – лабораторії позашкільної освіти, мистецтв та ремесел інституту, з перемогою у Всеукраїнському конкурсі майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості» в номінації «Методист – 2018»!

   20-22 червня 2018 року в місті Києві було проведено очний тур 3-го етапу Всеукраїнського конкурсу. П’ять кращих методистів військово-патріотичного напряму позашкільної освіти з Івано-Франківської, Київської, Херсонської, Чернівецької та Чернігівської областей, відібраних за результатами оцінювання електронних портфоліо, презентували авторські методичні системи, що акумулювали сучасні технології, форми та методи патріотичного виховання учнівської молоді. Самопрезентація «Моє педагогічне кредо» та виступ «Фрагмент методичної технології», представлені В.М. Пантюшенко, були високо оцінені членами журі, що дозволило йому стати одноосібним переможцем. Урочиста церемонія нагородження кращих методистів закладів позашкільної освіти відбулась у Міністерстві освіти і науки України.

   Щиро бажаємо Валерію Миколайовичу нових здобутків у науково-методичній роботі та вихованні юного покоління патріотів України!

   Презентація професійної діяльності В.М. Пантюшенка

   Електронне портфоліо В.М. Пантюшенка

bottom of page