top of page

Розпочав діяльність обласний опорний заклад освіти на базі Дитячого

естетико-натуралістичного центру «Камелія» Броварської міської ради

   19 грудня 2018 року на базі Дитячого естетико-натуралістичного центру «Камелія» Броварської міської ради проведено перше заняття обласного опорного закладу освіти з проблеми «Розвиток творчої особистості в умовах інтеграції художньо-естетичного та екологічного виховання в закладах позашкільної освіти», учасниками якого стали 52 особи.

   У заході взяли участь:

  • Валерій Юрійович Гаврилюк, методист відділу виховної роботи та позашкільної освіти Комунального навчального закладу Київської обласної ради «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів», координатор ООЗО;

  • Лариса Олексіївна Федоренко, завідувач науково-методичного центру управління освіти і науки Броварської міської ради;

  • Наталія Іванівна Хаврюта, директор Дитячого естетико-натуралістичного центру «Камелія», керівник ООЗО.

 

   Було розглянуто питання:

  • мети, завдань і змісту освітньої діяльності обласного опорного закладу;

  • створення інноваційних моделей позашкільної освіти, формування нового освітнього простору у закладах позашкільної освіти;

  • науково-методичного супроводу професійного розвитку педагогічних працівників закладів позашкільної освіти в умовах освітніх змін;

  • розвитку творчої особистості в умовах інтеграції художньо-естетичного та екологічного виховання засобами позашкільної освіти.

   Наталія Іванівна Хаврюта, директор, Валентина Іванівна Татарчук, заступник директора з навчально-методичної роботи, Анжела Володимирівна Сокольвак, заступник директора з виховної роботи, Катерина Володимирівна Музиченко, завідувач відділу організаційно-масової роботи ДЕНЦ «Камелія» провели оглядові екскурсії, в ході яких познайомили слухачів ООЗО із матеріально-технічною базою закладу, його кращими творчими об’єднаннями й педагогами, сучасними технологіями, методами та формами освітньої діяльності. Ольга Юріївна Цурікова, практичний психолог «Камелії», провела психологічні вправи на знайомство та згуртування слухачів ООЗО.

   Окрасою заходу, що дозволив усім присутнім поринути в атмосферу новорічно-різдвяних свят, переконатися в перемозі добра, краси й творчості над усім злим і буденним, оцінити високий рівень мистецької діяльності педагогів і вихованців Дитячого естетико-натуралістичного центру «Камелія», стала естрадна казка «Дарунок для Святого Миколая». На сцені Міського культурного центру «Прометей» 450 талановитих дітей з кращих театральних, хореографічних, вокальних і циркових колективів «Камелії» зробили казкове свято Миколая реальністю для маленьких і дорослих мешканців Броварів!

 

   Учасники заходу щиро подякували керівництву та педагогам ДЕНЦ «Камелія» за високий рівень його організації, можливість живого діалогу з творчими колегами, висловилися за продовження освітньої співпраці з метою професійного розвитку.

© 2015-2020, ідея, дизайн і змістове наповнення - Валерій Гаврилюк, методист вiддiлу виховної роботи та позашкiльної освiти КНЗ КОР «КОІПОПК».

Адреса: вул. Я.Мудрого, 37, м. Біла Церква, Київська обл., Україна 09107 Тел./факс: (04563) 5-04-24 Е-пошта: vpo-ano@i.ua Веб: kristti.com.ua

Сайт створено на Wix.com

bottom of page