top of page

Проведено заключне онлайн заняття обласної педстудії Н.В. Василишиної

«Модифікація зооморфних форм у дрібній пластиці української глиняної іграшки»

  • Заняття 13.11.2019

    29 квітня 2020 року в режимі онлайн проведено третє (заключне) заняття обласної педагогічної студії Наталії Василівни Василишиної, керівника народної студії «Художня кераміка» Іванківського районного центру дитячої та юнацької творчості з теми «Модифікація зооморфних форм у дрібній пластиці української глиняної іграшки» для керівників гуртків декоративно-ужиткового мистецтва, учителів образотворчого мистецтва.

    У форматі прямої відеотрансляції на персональному каналі YouTube Н.В. Василишина: провела онлайн лекцію «Наївне мистецтво як засіб формування мистецьких компетентностей вихованців»; розглянула організаційно-педагогічні аспекти формування національно-культурної ідентичності дітей та учнівської молоді засобами декоративно-ужиткового мистецтва; висвітлила психолого-педагогічні та організаційно-методичні аспекти навчання ліпленню дітей різних вікових категорій; акцентувала увагу на пошуку нових мистецьких ідей для виготовлення керамічних виробів у творчості Марії і Федора Примаченків; продемонструвала фрагменти віртуальних майстер-класів «Народна глиняна іграшка як складова скульптурного образу» й «Технологія розмальовування глиняної іграшки».

 

   У ході дистанційного спілкування у застосунку Viber Наталією Василівною: підведено підсумки спільної освітньої діяльності керівника та слухачів педстудії; окреслено перспективи подальшого професійного й творчого розвитку за індивідуальними освітніми траєкторіями; проведено індивідуальні консультації для слухачів, орієнтовані на здобуття ними вищих професійних та особистісних досягнень.

 

   Слухачі професійної спільноти щиро подякували Н.В. Василишиній, керівництву та педагогам Іванківського ЦДЮТ за високий рівень організації освітньої діяльності педстудії, можливість живого спілкування з творчими колегами, висловилися за продовження освітньої співпраці з метою професійного розвитку!

Запрошуємо усіх охочих ознайомитися з матеріалами віртуального заняття й поринути

у чарівний світ народної глиняної іграшки!

Візитівка народної студії «Художня кераміка»

Для зручності перегляду перейдіть у повноекранний режим

(у правому нижньому куті відеоплеєра).

Відео «Народна глиняна іграшка як складова

скульптурного образу». Ч. 1.

Для зручності перегляду перейдіть у повноекранний режим

(у правому нижньому куті відеоплеєра).

Відео «Народна глиняна іграшка як складова

скульптурного образу». Ч. 2.

Для зручності перегляду перейдіть у повноекранний режим

(у правому нижньому куті відеоплеєра).

Відео «Технологія розмальовування глиняної іграшки»

Для зручності перегляду перейдіть у повноекранний режим

(у правому нижньому куті відеоплеєра).

Віртуальна виставка авторських робіт Наталії Василівни Василишиної

«Чарівний світ народної глиняної іграшки»

(для збільшення зображення та зручності перегляду виробів натисніть на світлину)

Ось перед вами чарівна душа нашого великого і стародавнього

українського народу... Іван Гончар

© 2015-2020, ідея, дизайн і змістове наповнення - Валерій Гаврилюк, методист вiддiлу виховної роботи та позашкiльної освiти КНЗ КОР «КОІПОПК».

Адреса: вул. Я.Мудрого, 37, м. Біла Церква, Київська обл., Україна 09107 Тел./факс: (04563) 5-04-24 Е-пошта: vpo-ano@i.ua Веб: kristti.com.ua

Сайт створено на Wix.com

bottom of page