top of page

Розпочала роботу обласна педагогічна студія Оксани Миколаївни Жовнір

«Традиції та інновації  в освітній діяльності гуртка декоративно-ужиткового мистецтва»

    12 листопада 2019 року на базі Центру творчості дітей та юнацтва м. Ірпеня проведено перше заняття обласної педагогічної студії Оксани Миколаївни Жовнір, керівника гуртків декоративно-ужиткового мистецтва, з теми «Традиції та інновації в освітній діяльності гуртка декоративно-ужиткового мистецтва». Учасниками заходу стали керівники гуртків та вихователі закладів освіти Київщини.

   З вітальним словом до учасників педагогічної студії звернулися Вікторія Петрівна Баран, заступник начальника управління освіти і науки Ірпінської міської ради, Ірина Вікторівна Луценко, директор ЦТДЮ.

   У ході теоретичної частини заходу було розглянуто питання:

  • організації та змісту освітньої діяльності обласної педагогічної студії;

  • модернізації змісту роботи гуртків, творчих об’єднань декоративно-ужиткового мистецтва в умовах реформування системи позашкільної освіти;

  • моделювання та реалізації авторської методичної системи роботи з творчо обдарованими дітьми засобами позашкільної освіти художньо-естетичного напряму;

  • оптимального поєднання традицій та інновацій в освітній діяльності гуртка декоративно-ужиткового мистецтва;

  • технологічних особливостей участі вихованців гуртків декоративно-ужиткового мистецтва у творчих конкурсах та виставках різних рівнів тощо.

 

   Оксана Миколаївна Жовнір, керівник педстудії, «Керівник гуртка-методист» провела з гостями майстер-клас по виготовленню різдвяної прикраси, в ході якого кожен учасник мав змогу власноруч виготовити чарівну новорічну свічку.

 

   Учасники заходу щиро подякували керівництву та педагогам Центру творчості дітей та юнацтва м. Ірпеня за високий рівень організації заходу, можливість живого діалогу з творчими колегами, висловилися за продовження освітньої співпраці з метою професійного розвитку!

© 2015-2020, ідея, дизайн і змістове наповнення - Валерій Гаврилюк, методист вiддiлу виховної роботи та позашкiльної освiти КНЗ КОР «КОІПОПК».

Адреса: вул. Я.Мудрого, 37, м. Біла Церква, Київська обл., Україна 09107 Тел./факс: (04563) 5-04-24 Е-пошта: vpo-ano@i.ua Веб: kristti.com.ua

Сайт створено на Wix.com

bottom of page