top of page

Завершила роботу обласна педагогічна студія О.М. Жовнір «Традиції та інновації

в освітній діяльності гуртка декоративно-ужиткового мистецтва»

    21 квітня 2020 року в режимі онлайн проведено третє (заключне) заняття обласної педагогічної студії Оксани Миколаївни Жовнір, керівника гуртка Центру творчості дітей та юнацтва м. Ірпеня, з теми «Традиції та інновації в освітній діяльності гуртка декоративно-ужиткового мистецтва».

   У ході дистанційного спілкування підведено підсумки спільної освітньої діяльності, окреслено перспективи подальшого професійного й творчого розвитку. «Родзинкою» заняття став віртуальний воркшоп, у ході якого керівник і слухачі педагогічної студії обмінялися досвідом роботи та провели авторські майстер-класи з виготовлення декоративних виробів.

  

Організатори та учасники обласної педагогічної спільноти подякували один одному за можливість творчого спілкування, професійного розвитку за індивідуальними освітніми траєкторіями, побажали нових професійних успіхів і мистецьких здобутків!

 

  Запрошуємо усіх охочих приєднатися до мистецького воркшопу й ознайомитися з матеріалами віртуальних майстер-класів та авторськими методичними розробками слухачів на веб-сайті «Педагогічна студія О.М. Жовнір «Традиції та інновації в освітній діяльності гуртка декоративно-ужиткового мистецтва»!

© 2015-2020, ідея, дизайн і змістове наповнення - Валерій Гаврилюк, методист вiддiлу виховної роботи та позашкiльної освiти КНЗ КОР «КОІПОПК».

Адреса: вул. Я.Мудрого, 37, м. Біла Церква, Київська обл., Україна 09107 Тел./факс: (04563) 5-04-24 Е-пошта: vpo-ano@i.ua Веб: kristti.com.ua

Сайт створено на Wix.com

bottom of page